Ταλιμπάν / Αφγανιστάν: Συμπλοκές στρατού με Ταλιμπάν, πάνω από 100 οι ... - Με την κατάληψη της τζαλαλαμπάντ από τους ισλαμιστές αντάρτες, πλέον στα χέρια των κυβερνητικών δυνάμεων δεν απομένει καμία άλλη μεγάλη πόλη παρά μόνο η πρωτεύουσα, καμπούλ.

Ταλιμπάν / Αφγανιστάν: Συμπλοκές στρατού με Ταλιμπάν, πάνω από 100 οι ... - Με την κατάληψη της τζαλαλαμπάντ από τους ισλαμιστές αντάρτες, πλέον στα χέρια των κυβερνητικών δυνάμεων δεν απομένει καμία άλλη μεγάλη πόλη παρά μόνο η πρωτεύουσα, καμπούλ.. Ταλιμπάν επιβαίνουν σε όχημα που εγκατέλειψε ο κυβερνητικός στρατός. «είμαστε υπηρέτες του λαού και αυτής της χώρας. Οι ταλιμπάν μπαίνουν στην καμπούλ. Εάν οι ταλιμπάν πάρουν την εξουσία με τη βία, δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν διεθνή αναγνώριση». Η ηγεσία μας έδωσε εντολή στις.

Σύμφωνα, επίσης, με το al arabiya, το γραφείου του προέδρου της χώρας άσραφ γάνι είπε σήμερα πως η κατάσταση στην καμπούλ βρίσκεται υπό έλεγχο και ότι οι ταλιμπάν δεν έχουν καταλάβει την αφγανική πρωτεύουσα. Οι ταλιμπάν διαμηνύουν ότι θα συνεχίσουν τον πόλεμο αν παραμείνουν ξένα στρατεύματα στη χώρα. Με πολύνεκρες επιθέσεις σε αστικά κέντρα και επαρχίες, οι ταλιμπάν συνεχίζουν την προέλασή τους στο αφγανιστάν και προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο ακόμα περισσότερων περιοχών δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες ήδη. Η επέλαση των ταλιμπάν σε κάθε γωνιά του αφγανιστάν και η απόκτηση της εξουσίας την ώρα που η κυβέρνηση αποχωρεί με κάθε τρόπο από την χώρα, είναι χωρίς αμφιβολία η είδηση των ημερών σε όλο τον κόσμο. Οι μαχητές των ταλιμπάν έχουν εντολή να αποφύγουν τη βία στην καμπούλ, να επιτρέψουν την ασφαλή διέλευση οποιουδήποτε επιλέξει να φύγει και να ζητήσουν από τις γυναίκες να πάνε προς προστατευμένες περιοχές

"Πόλεμος" Ταλιμπάν - τζιχαντιστών
"Πόλεμος" Ταλιμπάν - τζιχαντιστών from www.newsit.gr
Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού δικτύου που συνδέει το. Η καμπούλ δεν πρόκειται να δεχτεί επίθεση από τους ταλιμπάν, καθώς έχει συμφωνηθεί πως η μετάβαση εξουσίας στους ταλιμπάν θα γίνει ειρηνικά, είπε ο υπουργός εσωτερικών του αφγανιστάν, αμπντούλ σατάρ μιρζακουάλ. Έκρηξη βόμβας κοντά στην καμπούλ την κυριακή (4/4) είχε αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον τρία μέλη των. Τηλεφωνική παρέμβαση σε εκπομπή του bbc πραγματοποίησαν οι ταλιμπάν, μέσω του εκπροσώπου τους suhail shaheen. Στην καμπούλ επιπλέον 3.000 στρατιώτες Με πολύνεκρες επιθέσεις σε αστικά κέντρα και επαρχίες, οι ταλιμπάν συνεχίζουν την προέλασή τους στο αφγανιστάν και προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο ακόμα περισσότερων περιοχών δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες ήδη. Οι ταλιμπάν εξαπέλυσαν την ολομέτωπη επίθεσή τους τον μάιο, όταν ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν επιβεβαίωσε την έναρξη της διαδικασίας αποχώρησης των τελευταίων ξένων στρατευμάτων που απέμεναν στη χώρα, 20. Με τον όρο ταλιμπάν ( παστού:

Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα.

Οι ταλιμπάν υποστήριξαν σήμερα δια του εκπροσώπου τους ότι ελέγχουν το 90% των συνόρων του αφγανιστάν εν. Οι ταλιμπάν επέκτειναν χθες κυριακή τα εδάφη που κατέχουν στο βόρειο τμήμα του αφγανιστάν: Όπως ισχυρίζεται «οι ταλιμπάν ανοίγουν τις φυλακές και απελευθερώνουν αθώους που κρατούνταν από καθεστώς της καμπούλ. Οι ταλιμπάν διαμηνύουν ότι θα συνεχίσουν τον πόλεμο αν παραμείνουν ξένα στρατεύματα στη χώρα. Οι ταλιμπάν πλησιάζουν την καμπούλ ενώ συνεχίζεται η φυγή διπλωματών των δυτικών χωρών. Όπως δήλωσε στη δημοσιογράφο yalda hakim: Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ, ενώ προσωπικό των ηπα και της ευρωπαϊκής ενωσης αναζήτησαν ασφαλές καταφύγιο. Συνεχίζουν την προέλασή τους οι ταλιμπάν θέτοντας υπό τον έλεγχό τους και την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού δικτύου που. Τηλεφωνική παρέμβαση σε εκπομπή του bbc πραγματοποίησαν οι ταλιμπάν, μέσω του εκπροσώπου τους suhail shaheen. Μετάβαση στην πλοήγηση πήδηση στην αναζήτηση. Ṭālibān) ή (λανθασμένα) ταλεμπάν, δηλαδή. Σύμφωνα, επίσης, με το al arabiya, το γραφείου του προέδρου της χώρας άσραφ γάνι είπε σήμερα πως η κατάσταση στην καμπούλ βρίσκεται υπό έλεγχο και ότι οι ταλιμπάν δεν έχουν καταλάβει την αφγανική πρωτεύουσα. Έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις.

Έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις. Ṭālibān) ή (λανθασμένα) ταλεμπάν, δηλαδή. Οι ταλιμπάν υποστήριξαν σήμερα δια του εκπροσώπου τους ότι ελέγχουν το 90% των συνόρων του αφγανιστάν εν. Στην καμπούλ επιπλέον 3.000 στρατιώτες Με πολύνεκρες επιθέσεις σε αστικά κέντρα και επαρχίες, οι ταλιμπάν συνεχίζουν την προέλασή τους στο αφγανιστάν και προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο ακόμα περισσότερων περιοχών δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες ήδη.

Οι Ταλιμπάν πήραν και την Τζαλαλάμπαντ χωρίς μάχη - Πλέον ...
Οι Ταλιμπάν πήραν και την Τζαλαλάμπαντ χωρίς μάχη - Πλέον ... from images.tothemaonline.com
Οι ταλιμπάν υποστήριξαν σήμερα δια του εκπροσώπου τους ότι ελέγχουν το 90% των συνόρων του αφγανιστάν εν. Σύμφωνα, επίσης, με το al arabiya, το γραφείου του προέδρου της χώρας άσραφ γάνι είπε σήμερα πως η κατάσταση στην καμπούλ βρίσκεται υπό έλεγχο και ότι οι ταλιμπάν δεν έχουν καταλάβει την αφγανική πρωτεύουσα. Οι μαχητές των ταλιμπάν έχουν εντολή να αποφύγουν τη βία στην καμπούλ, να επιτρέψουν την ασφαλή διέλευση οποιουδήποτε επιλέξει να φύγει και να ζητήσουν από τις γυναίκες να πάνε προς προστατευμένες περιοχές Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού δικτύου που συνδέει το. Η ηγεσία μας έδωσε εντολή στις. Έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις. Με τον όρο ταλιμπάν ( παστού: Οι ταλιμπάν είναι βέβαιοι για τη νίκη τους μετά την αποχώρηση των διεθνών στρατευμάτων πίσω από το μέτωπο, οι ταλιμπάν διοικούν τις ζώνες που ελέγχουν

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού δικτύου που συνδέει το.

Η καμπούλ δεν πρόκειται να δεχτεί επίθεση από τους ταλιμπάν, καθώς έχει συμφωνηθεί πως η μετάβαση εξουσίας στους ταλιμπάν θα γίνει ειρηνικά, είπε ο υπουργός εσωτερικών του αφγανιστάν, αμπντούλ σατάρ μιρζακουάλ. Στα χέρια των ταλιμπάν το 85% του αφγανικού εδάφους. Οι ταλιμπάν μπαίνουν στην καμπούλ. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού δικτύου που συνδέει το. Οι ταλιμπάν εξαπέλυσαν την ολομέτωπη επίθεσή τους τον μάιο, όταν ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν επιβεβαίωσε την έναρξη της διαδικασίας αποχώρησης των τελευταίων ξένων στρατευμάτων που απέμεναν στη χώρα, 20. Οι ταλιμπάν επέκτειναν χθες κυριακή τα εδάφη που κατέχουν στο βόρειο τμήμα του αφγανιστάν: Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, την καμπούλ, σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών της χώρας. Βομβιστική επίθεση των ταλιμπάν με τρεις νεκρούς και 12 τραυματίες. Η επέλαση των ταλιμπάν σε κάθε γωνιά του αφγανιστάν και η απόκτηση της εξουσίας την ώρα που η κυβέρνηση αποχωρεί με κάθε τρόπο από την χώρα, είναι χωρίς αμφιβολία η είδηση των ημερών σε όλο τον κόσμο. Στην καμπούλ επιπλέον 3.000 στρατιώτες Ṭālibān) ή (λανθασμένα) ταλεμπάν, δηλαδή. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού δικτύου που συνδέει το. Σύμφωνα, επίσης, με το al arabiya, το γραφείου του προέδρου της χώρας άσραφ γάνι είπε σήμερα πως η κατάσταση στην καμπούλ βρίσκεται υπό έλεγχο και ότι οι ταλιμπάν δεν έχουν καταλάβει την αφγανική πρωτεύουσα.

Μετάβαση στην πλοήγηση πήδηση στην αναζήτηση. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ, ενώ προσωπικό των ηπα και της ευρωπαϊκής ενωσης αναζήτησαν ασφαλές καταφύγιο. Με τον όρο ταλιμπάν ( παστού: Ταλιμπάν επιβαίνουν σε όχημα που εγκατέλειψε ο κυβερνητικός στρατός. Η ηγεσία μας έδωσε εντολή στις.

Αφγανιστάν: Mε τη δύναμη των όπλων οι Ταλιμπάν ζητούν ...
Αφγανιστάν: Mε τη δύναμη των όπλων οι Ταλιμπάν ζητούν ... from www.documentonews.gr
Σύμφωνα, επίσης, με το al arabiya, το γραφείου του προέδρου της χώρας άσραφ γάνι είπε σήμερα πως η κατάσταση στην καμπούλ βρίσκεται υπό έλεγχο και ότι οι ταλιμπάν δεν έχουν καταλάβει την αφγανική πρωτεύουσα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού δικτύου που συνδέει το. Με την κατάληψη της τζαλαλαμπάντ από τους ισλαμιστές αντάρτες, πλέον στα χέρια των κυβερνητικών δυνάμεων δεν απομένει καμία άλλη μεγάλη πόλη παρά μόνο η πρωτεύουσα, καμπούλ. Η καμπούλ δεν πρόκειται να δεχτεί επίθεση από τους ταλιμπάν, καθώς έχει συμφωνηθεί πως η μετάβαση εξουσίας στους ταλιμπάν θα γίνει ειρηνικά, είπε ο υπουργός εσωτερικών του αφγανιστάν, αμπντούλ σατάρ μιρζακουάλ. Έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις. Συνεχίζουν την προέλασή τους οι ταλιμπάν θέτοντας υπό τον έλεγχό τους και την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού δικτύου που. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, την καμπούλ, σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών της χώρας. Οι ταλιμπάν υποστήριξαν σήμερα δια του εκπροσώπου τους ότι ελέγχουν το 90% των συνόρων του αφγανιστάν εν.

Έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού δικτύου που συνδέει το. Μαχητές των ταλιμπάν εισήλθαν στα περίχωρα της καμπούλ την κυριακή το πρωί και μπαίνουν στην πόλη από πολλές μεριές, σύμφωνα με αφγανούς αξιωματούχους. Οι ταλιμπάν έχουν πλέον καταλάβει 5 από τις 34 πρωτεύουσες επαρχιών. Ταλιμπάν επιβαίνουν σε όχημα που εγκατέλειψε ο κυβερνητικός στρατός. Ṭālibān) ή (λανθασμένα) ταλεμπάν, δηλαδή. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, την καμπούλ, σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών της χώρας. Οι ταλιμπάν επέκτειναν χθες κυριακή τα εδάφη που κατέχουν στο βόρειο τμήμα του αφγανιστάν: «είμαστε υπηρέτες του λαού και αυτής της χώρας. Οι ταλιμπάν εξαπέλυσαν την ολομέτωπη επίθεσή τους τον μάιο, όταν ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν επιβεβαίωσε την έναρξη της διαδικασίας αποχώρησης των τελευταίων ξένων στρατευμάτων που απέμεναν στη χώρα, 20. Έκρηξη βόμβας κοντά στην καμπούλ την κυριακή (4/4) είχε αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον τρία μέλη των. Από τη βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια. Όπως ισχυρίζεται «οι ταλιμπάν ανοίγουν τις φυλακές και απελευθερώνουν αθώους που κρατούνταν από καθεστώς της καμπούλ. Έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις.